Najnovšie recenzie zo sekcie Subwoofery
- dobra cena
- pekne hutne basy
- dobry vzhlad a zhotovenie
- trochu "chrci" ak nie je pustena hudba
zatial ho mam iba chvilu ale za tu cenu vyzara byt v pohode,
- výsledná kvalita výrazne prekonáva cenu
- bez základných funkčných a vzhľadových nedostatkov
- tri možnosti signálového pripojenia - line (regulovaný), reproduktory, subwoofer (z AV-receivera)
- reproduktor s penovou vlnkou na obvode membrány môže znamenať kratšiu životnosť, no vyzerá oveľa odolnejšie ako tie, ktoré som videl potrhané
- rezonancia prívodov k membráne / cievke reproduktora je počuteľná ako slabé drnčanie
- nátrubok vnútri bez zaoblenia sa prejavuje pazvukmi pri prúdení vzduchu
- debna nemá vystužené a navyše iba 15 mm hrubé steny, ktoré rezonujú
- v debni nie je takmer žiadny tlmiaci materiál
- voči návodu je zmena, prepínač ON/AUTO/OFF je iba dvojpolohový ON(stále auto)/OFF(standby)
- regulátor FREQ má malú strmosť a jeho účinok je veľmi nevýrazný
- rezonancia bassreflexu je až okolo 40 Hz, hoci debna patrí k tým väčším
Množstvo nedostatkov uvádzam len pre úplnosť. Špeciálne testovacie signály ich odhalia, no po rozohraní nie sú pri bežnom posluchu pozorovateľné. Pre malé dvojpásmové reproduktory tento produkt rozhodne odporúčam. Odporúčam ho i tým, ktorých vedie záujem o konštrukciu ozvučníc, preskúmanie a odstránenie ich nedostatkov a získanie cenných praktických skúseností. V každom prípade ukazovateľ "hodnota za peniaze" je asi najvyšší možný.
Cena, dizajn, na 40m2 dostatocny vykon.
- žiadna.
- Zvuk z mojich EV ZLX12P je teraz neporovnoteľne lepší.
Čistý nekompromisný bas vrelé odporúčam
- Super zvuk
- Jednoduché zapojenie
Vo svojej cene je to neskutočne podarený výrobok. Vyhovuje mi relatívne malá váha a rozmery na prenášanie a prevážanie. Ohľadne zvuku dokonca predčil moje očakávania, nakoľko sa jedná o malý subwoofer, kde som nečakal žiadne zázraky. Ideálne do vnútorných priestorov, ale aj na menšie vonkajšie akcie.
- Kompaktnosť, výkon
- Výkon
- Bzučanie pri nízkej hlasitosti
- NAKUPUJEM HUDOBNé NáSTROJE ZNAčKY Yamaha. pre ich kvalitu.
Keď porovnáme kvalitu a cenu reproduktora,je velmi dobrá.Môžem doporučiť pre malé kapely. Budete spokojný ,uspokojí každého.
Presne tak majú hrať basy.Velmi spokojný.
Kúpila som tento subwoofer pre manžela na narodeniny, bol veľmi rád, tešil sa, a sme veľmi spokojní s týmto produktom. Minulý rok sme kúpili domáce kino tejto značky Jamo, 5.1. Chýbal nám len subwoofer. Teraz je zážitok pozrieť si dobrý film. Super kvalita, úplná spokojnosť.
Kvalita za rozumnú cenu
Objednaný tovar splnil očakávanie.
Děkujeme moc za profesionální přístup.
Super!
- Super zvuk za málo peňazí.
- Jednoduchá inštalácia
- Cvakanie relátka je príliš hlučné, pri pozeraní filmu a nízkej intenzity hlasitosti otravuje.
- Vypne sa niekoľko krát počas filmu.
Tento subwoofer som kupil k setu repro 5.1 od Magnatu. Neviem či som mal len smolu, alebo je to kvalitou, ale reklamoval som ho už 2x za 3 mesiace. Raz to bolo pre prehrievanie zadného rebrovania až na neudržateľnúteplotu rukou a jeho následné vypnutie. Po ochladení opäť fungoval, vždy približne 1 hodinu. Bol mi vymenený kus za kus na predajni. Druhá reklamácia sa týkala opäť napájania. Subwoofer jednoducho "umrel". Čakám na vybavenie reklamácie.
- super
- 30cm sub
Zobrazujem 141 - 160 zo 375 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...19 Ďalšie »