Najnovšie recenzie zo sekcie Subwoofery
- Prekrasny design PIANO WHITE
- Kompaktny rozmer,takze nieje problem s umiestnenim
- V cenovej kategorii skutocne prijemny zvuk,ktory predci aj drahsie komponenty
- Umiestnenie vypinaca ON-OFF na zadnej strane
Zakupeny ako nahrada za nefunkcny subwoofer od firmy JAMO.Nadherny designovy kusok,kompaktny rozmer,ktory nieje problem umiestnit kamkolvek,aby nerusil,na prekvapenie v cenovej kategorii,za ktoru je ponukany aj skutocne hra a dokaze dotvorit krasnu a plnu zvukovyu kulisu v kazdom systeme domaceho kina.Skutocne odporucam.Maly detail,ktory mi trosku vadi je,ze ovladac ON-OFF je umiestneny zo zadnej strany a zle dostupny,takze po prevadzke trochu nelogicke a komlikovanejsie vypinanie.
parada
- vykon,kvalita zvuku,ked nemas rad susedov,wifi pripojenie funguje bez broblemov
- nic
za tie peniaze lepsie nekupis
- Vynikajúca kvalita zvuku
- Podctivé watty
- Vela možností pripojenia
- Nastavenie posunu fázy iba v dvoch polohách (0-180)
Pokial si potrpíte na mohutné bassy tak tento subwoofer jednoznačne odporúčam, cena sa rovná kvalite.
- Dobry produkt za rozumnu cenu
- Prekaza mi hucanie sietoveho transformatora - v noci subwoofer radsej vypinam
- LED dioda vzadu by mihla svietit slabsie
- všetko OK
všetko OK
dB Technologies DVA S08
Pridané: 23. decembra 2012
(naposledy upravené 23. decembra 2012)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Maly lahky a vykonny subofer doporucujem komercnym kapelam a pri zvuceni spolocenskych akcii interier aj exterier
- Presný dynamický bass ktorý je pri akustickej base "elektrónkovo" mäkký. Žiadne bučanie ako pri iných cenovo zrovnateľných subbasoch a bandpasoch.
- nevie variť kávu a takmer vôbec sa nehreje :-)
Výborne vyladený SUBBASS, počuť že patrí do rodiny DSR!
- dobrý výkon za super cenu
kvalita a cena +
- Dizajn
- Aktívny subwoofer.
- Neviem
Kvalitný produkt za vynikajúcu cenu. Spĺňa to na čo je určený.
zatial som tovar este nedostal
- pekný hutný zvuk, to pravé ku stlpom jamo s608
- za 5 mesiacov mi druhýkrát odišiel koncák a posielam na reklamáciu, jednorázovo odvoz stojí 18 euri, čiže sa mi už predražil o 36 eur a je viacej preč ako doma
neviem či som natrafil len na horší kus alebo sa budú takto kaziť všetky, neskor to tu doplním, najradšej budem keby mi ho vymenili za nový
- dizajn, kvalita zvuku,
- nemam proti vyrobku ziadne proti - zatial
vyrobok Jamo Sub660 som si vybral kvoli kvalite, cene oproti ostatnym predajcom a dizajnu.
- výnimočný pomer výkon/cena
super
Produkt som kupoval pretože už mám pár vecí od zn. YAMAHA, ale konkrétne tento pre jeho super rozmery. Subwofer som kupoval na super doladenie hudby k repro NS-777. Pre vaše info je plne dostačujúci do izby o rozmeroch 4x6 m. Komu by sa náhodou zdalo že hrá slabo, (ako mne hneď po zapojení) tak vedzte že je treba sa pohrať s nastavením v AV receiveri (level, crossover a.t.ď.) Na záver sa dá povedať že produkt doporučujem aj uživatelom ktorý si potrpia na kvalitu spracovania výrobku.
Zobrazujem 361 - 375 zo 375 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 17 18 [ 19 ]