Najnovšie recenzie zo sekcie Subwoofery
- krasne a ciste basy
- vzhlad
- kratke kable
- trosku pridlhy
Som spokojny s tymto subwooferom. Hraje velmi pekne, pri najvyssej hlasitosti v nom nic nerezonuje, ziadne vedlajsie zvuky, dokaze priam roztriast podlahu v panelaku (nie raz sa uz boli stazovat susedia ze sa im dosova kyve luster). Velka vyhoda je aj umiestnenie reproduktoru (na spodnej strane) a tak isto rozsiahle nastavenia zvuku.
Velka nevyhoda zas je kabelaz, je kratka a napajaci kabel je dost nepoddajny, kratky + nechapem preco je tam iba dvojkolik miesto klasickeho trojkoliku (nenasiel som v KE rovnaky kabel ktory by tam pasoval, vsetko boli trojkolikove adaptery ako na moitor alebo PC, woofer ma dvojkolik iba).
Na Jamo znacku sa mi jeden audiofil zdoveril ze na SVK sa dostavaju iba same sracky a kvalitne JAMO produkty nie su u nas dostupne takze som cakal nieco horsie, woofer ma milo prekvapil a nepovazujem ho za nejaku "sracku" .. Uvidim co prineu v buducnosti zvysne Jamo repraky.
- Design ok.
- Po zapnutí sa z repráku zaiskrilo a bolo po ňom. Nešiel ani chvíľu. Pravdepodobne zhorel koncák. To som ešte nezažil. Blahoželám súdruhovia z Číny!!!
Odporúčam nekupovať, nie som prvý komu odišiel koncák.
slušný sub na nenáročné použitie
- super bas
- nemá vadu
nádherný konkrétny bas
- vykon
- dizajn
- v spojeni s Heco Victa Prime set 702 vyborny
- vacsie rozmery
subwooferom som doplnil Heco Victa Prime set 702, ktory hra dobre aj bez neho, no v spolupraci so subwooferom mohutnejsi zvuk
dizajnovo vynikajuci
- jednoduchá obsluha
- pevné basy
- primeraná cena
- silný bas pri hudobných dvd a tiež filmoch
- jednoduchý, ale slušivý vzhľad
Subwoofer Magnat 200A som vybral ako náhradu za JAMO SUB 660, ktorý nepreukázal silu basovej linky. Na rozdiel od Jamo má Magnat jednoznačne lepšiu a pevnejšiu basovú linku, hlboké tóny sú vnímateľné a je ich cítiť s veľkou silou.
Keďže sa jedná o nový produkt, predpokladám jeho zlepšenie, najmä sily a kvality basového zvuku.
Pre tento produkt som sa rozhodol aj na základe vhodného a proklientskeho prístupu predajcu (HH Elektrolux Trenčín).
- kvalita/cena
- výkon
super subwoofer na doplnenia domáceho kina. rozhodne odporúčam.
- Velmi dobry, tazky, kvalitny zvuk. Az po dokupeni a zaradeni tejto veci do zostavy bol zvuk taky aky som si predstavoval. Pekne moznosti nastavenie cez otocne rollery vzadu.
- ziadne pre vas velke pre vasich susedov :-)
super
- Perfektné podanie aj najnižších tónov už pri minimálne nastavenej hlasitosti.
- Mám od značky Yamaha celú hi-fi sústavu a som s ňou nadmieru spokojný.
- Absolutne nič!
Kto chce počúvať hudbu v lepšom podaní a nechce do toho zbytočne vrážať veľa peňazí tak mu s čistým svedomím odporúčam jednotlivé komponenty Yamaha ako aj reproduktory tejto značky.
- Nič ! ! ! !
- Elektronický odpad
NEKUPUJTE TO ! ! ! ! ! !
Za tu cenu neskutocna kvalita...
- veľmi kvalitný zvuk a automatické zapínanie a vypínanie
- neviem
je to časť zostavy SONY s prijímačom a reproduktormi
- v tejto cenovej relacii bez konkurencie
dá sa používať, vynikajúci pomer kvality a ceny
- len 1000 W
Jeden z lacnejších subwooferov. Vykonovo postačujú. Ale uz ho nepoužívam lebo minule ho testovala moja hlucha mama ked som bol v praci, pred chvilou som odisiel z nemocnice a este susede musim zaplatit zrutenie domu. Od tohto produktu som ale očakaval viac tak ale za tu cenu ...
- Dizajn (velmi neutrálny)
- Zvuk
Tento subwoofer má vzhladom na svoju cenu naprosto úžastný zvuk, dovolím si tvrdít, že v tejto cenovej kategorií sa mu žiadny iný subwofer nevyrovná!
Podanie basu je neskutočne masívne! Zvuk je velmi hlboký a velmi príjemný na počúvanie - bass vám neduní v ušiach, ako som sa stretol pri ostatných subwooferoch (z čoho po chvili začne človeka boliet hlava) ale miesto toho vam príjemne prechádza celým telom!
Subwofer by som doporučil hlavne na filmy, kde ked napr. preletí lietadlo alebo niečo podobne, tak vam na tele naskočí husia koža!
- Výkon
- Podanie basu: velmi hlboký a mohutný bass! - hodnota 200RMS je realna!
- Spracovanie
- trošku menšia citlivost zosilovača: je potreba regulator hlasitosti vytočit blizko k maximalnej hranici aby sa sub naplno prejavil, čo si myslím, že nie je vhodne na dlhšiu prevádzku.
- U ostatných subwooferoch, napr. od firmy Magnat stačí polovica....
Risk-Zisk : v tomto prípade sa mi to potvrdilo! :)
Super vyrobok
- Hrá naprosto perfektně, má čisté a dunivé bassy
- už nikdy nebudem chciet inu značku ako Yamaha
čo dodat Yamaha je Yamaha :)
Prosím Vás o radu, ako mám zapojiť sub 1.15 na 8 Ohms/ 500 W, neviem si to zapojiť, vopred ďakujem za odpoveď
Zobrazujem 341 - 360 zo 375 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 17 [ 18 ] 19 Ďalšie »