Najnovšie recenzie zo sekcie Subwoofery
- superbasy
Je potrebné vyskúšať podľa náročnosti zákazníka. Samozrejme je potrebné mať k reproduktorom aj výkonný koncový zosilovač.
bomba obchod a super bedne
Chcelo by to trosku kvalitnejsie spracovanie a materialy ale aj cena by bola asi vyssia.
- Dobre hrá bez zložitého nastavovania
hra to neskutocne.
- zvuk dobrý
- rezonancia trubíc, bude potrebné ich prilepiť a zrejme vyhladiť hrany
- funkčnosť zapojenia, viac v komentári
Po zapojení podľa návodu sa z reprosústav začal šíriť dosť hlasný šum neznámeho pôvodu. Využil som výhodu zosilňovača, reprosústavy som pripojil priamo na A, na B som zapojil SW, avšak som bol nútený pripojiť na výstup SW náhradnú odporovú záťaž, vzhľadom na prítomnosť brumu pri vypnutí zosilňovača. To znamená aj že sa SW odmietal automaticky vypnúť. Posledná záhada: ozývajú sa nepravidelné lupance na nízkej frekvencii, je to rušivé pri nižších hlasitostiach. Pátram po po príčine.
S monitormi je dobre vyladení, zvuk je skvelý.
- malý, ale celkom výkonný (200W)
- prakticky všetky možnosti nastavenia , frekvencia, fáza, výkon, automatické zapínanie
- ľahko sa schová aj do police, je to len cca 22cm kocka
- je vhodný len ako doplnok k malým repro, ktoré naozaj potrebujú pridať basy , lebo sotva šiahnu pod 100Hz
- nevhodný pre tých čo očakávajú burácajúci bas k filmu
Tento subwoofer je asi naozaj najvhodnejší v zostave s príslušnými minirepro od Cambridge alebo ako doplnok tam, kde úplne chýba basové pásmo pod 80-100Hz (možno k TV, soundbaru, alebo maličkým reproduktorom pod 5"). Podľa parametrov zahrá len mierne pod 40Hz, takže je to fajn na hudbu, ale nečakajte otriasanie miestnosti pri filmoch, na to treba minimálne 8" reprák. Zvuk je ale príjemný, pri správnom nastavení sa nebadane spojí so zbytkom spektra a uzatvorená konštrukcia zaručí celkom presnú reprodukciu bez funenia bassreflexu.
Zapojené s Eris 4.5BT. Potreboval som len mierne pridať spodné frekvencie a to výborne splnil. Pri dobrom nastavení pomeru k 4.5 je všetkého akurát a neduní. Výhodou sú možnosti nastavenia.
- zvuk
- výkon verzus rozmery a hmotnosť - najlepší pomer medzi výrobcami
- prijíma stereo a basy tak získava z oboch kanálov, pričom zvuk ďalej posiela neovplyvnený do koncových stereo reprákov
- dá sa zapojiť pred koncové alebo za koncové stereo repráky
- pri použití dvoch alebo troch rovnakých subwoofrov umožňuje prepnúť ich do cardioidného režimu, čo výrazne zlepšuje sírenie basov smerom k publiku, bez ohlušenia mňa ako DJa, čo som k reproduktorom najbližšie
- filter zvuku umožňuje zachytiť najhlbšie basy v subíku a do stereo reprákov poslať odfiltrovaný zvuk, čím tieto repráky šetrím na stredobasy, stredy a výšky, takže celkovo to hrá oveľa lepšie
Vynikajúci subwoofer.
- Za hodinu počúvania skoro na maximume začalo dymieť
- Pomer ceny a kvality veľmi slabý
Keď si človek kúpi takýto reproduktor si misly že volačo by malo vydržať . Ale pre deti na Macko Uško stačí .
Odporúčam
Dobrá hudba
- Ti nie je subwoofer..to je atómová bomba
- Takýto bass som v živote nepočul...
- Stačí mu pohladiť výkon a nábytok sa začne rozpadávať..neskutočný výkon
- Nemá
Tovar zatiaľ spľňa inzerované hodnoty
- na svoje malé rozmery ponúka úžasný akustický tlak
- malá hmotnosť, prenesie ho jeden chlap
- nedrnčí, nerezonuje, len čisto hrá
- pekný dizajn a povrchová úprava
- nalepka znacky na mriezke sa odlepuje po case
pomer cena kvalita
- low price
Dobre spracovanie vyhodna cena
- všetko ok, spokojnosť
Neodporúčam nikomu
Zobrazujem 81 - 100 zo 375 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...19 Ďalšie »