Najnovšie recenzie zo sekcie Subwoofery
KRK 8s2
Pridané: 28. januára 2019
(naposledy upravené 23. februára 2019)
Zakúpený v Profi-DJ.sk
- Profi
Ok
- solídne vyhotovenie, hliníkový podstavec
- dostatočný výkon zosilňovača
- pekný dizajn, možnosť kombinovať farbu subu a ochranných mriežok - ale aj kúpiť bez mriežky
- dobrý pomer výkon - cena
- návod len v nemčine a angličtine - predajca porušuje zákon o ochrane spotrebiteľa
- nedostatočné informácie v manuáli, napr. chýba údaj o frekvenčnom rozsahu, o materiáli membrány meniča. Nakoľko subwoofer nemá vstup LFE určený pre mono pripojenie napr. z AV receivera, pre použitie v domácom kine ho treba prepojiť cinch káblom do linkového vstupu (jedným mono káblom len do jednej zdierky - červenej). V tomto prípade hlasitosť aj deliacu frekvenciu riadi receiver. V prípade zapojenia do stereo zostavy môžu nastať viaceré možnosti - pripojenie k zosilňovaču alebo k aktívnym reprosústavám a pod. O tomto manuál zaryte mlčí. Podľa mňa toto má byť obsiahle popísané výrobcom vrátane odporúčaného umiestnenia, nastavenia deliacej frekvencie, hlasitosti a t.ď. namiesto obvyklých chválospevov na výrobok :-)
- Subwoofer je prioritne určený k domácemu kinu, preto mi vadí absencia LFE vstupu
- subwoofer má dostatočný objem basov, sú celkom kultivované ale nejde príliš hlboko - tak od 40 Hz bez poklesu - ale toto je v poriadku s ohľadom na cenu
- odporúčam pre použitie v domácom kine ale aj v menej náročnom stereo posluchu - tu sa treba pohrať s hlasitosťou (menej je častokrát viac) a s nastavením frekvencie s ohľadom na satelitné repro.
Nemôžem kladne ohodnotiť tento prieskum, nakoľko sľúbený produkt z predajne SkyElektro som ani nedostal. Viem že sa tu hodnotí výrobok ale ak mi ho predajňa nevie dodať, tak načo to sľubujú. Totálna nekompetentnosť predajcu SkyElektro.
- zvuk
- Kvalitní výrobek od renomované firmy za perfektní cenu.
- Nezabere na polici příliš mnoho místa.
- Vhodný k sestavě s repro Monitor Audio Bronze 2 zapojené k rec. Onkyo TX-8250.
- Poslech se výrazně zlepšil, opravdu to stojí za to.
- Nákup v akci na E-Digital za bezkonkurenční cenu.
Ostatním kupujícím výrobek velmi doporučuji. Poslech se výrazně zlepšil. Subwoofer se perfektně hodí jak svojí velikostí, kvalitou a výkonem, tak i cenou k uvedeným regálovkám Monitor Audio Bronze 2 proslulým právě skvělou reprodukcí středů a výšek, neboť je vhodně doplňuje o basy. Je to výrobek jednoduchý a kvalitní a to i po stránce zpracování. Vzadu má regulátor hlasitosti i kontrolku, která tak neruší.
Za tak výbornou cenu je to určitě výhodná koupě.
- Uprednostnil som tento produkt hlavne kvoli slusnemu vykonu,nizkej vahe a malym rozmerom.Co sa tyka vykonu je to 15 a hra to slusne.Odporucal by som to pre vyuzitie malych az stredne velkych priestirov.
Velice presny a rychli bass. nastavienie. Nie nic lepsie na trhu v tejto cena.
- pomer vykon / cena
- velkost , vykon
- dobry vzhlad (hodi sa aj do obyvacky)
- odnimatelny predny kryt
- kratka sietova snura (neodpojitelna)
vyborny subwoofer za tuto cenu
Hrá naozaj FAJN :)
Trvalo pár dní kým ale to pri všetkých kvalitnejších reproduktoroch býva kým sa neviem presne slovo ktoré sa ku tomu používa / vyhral /
- jednoduché ovládanie
- do izby to stačí- výkonovo
Som spokojný zo suwoferom, len zo začiatku hral slabo, ale potreboval pár dní na to aby sa vyhral- teraz po týždni už hrá skvelo.
- Veľmi dobrý basový zvuk
- Výkon
- Robí čo má
- Mohutné basy
- zatiaľ spokojný
za rozumnú cenu dobrý výrobok, spoľahlivý
Dobrý produkt pre menšie miestnosti.
- dobrý pomer výkon/cena
- žiadna
za tu cenu kvalitne prevedenie,vyborny zvuk
- dizajn
- zvuk
- ta modra dioda svieti naozaj poriadne, ale stacilo prelepit
za tuto cenu lepsi nenajdete
- v kombinácii s 5.1.2 rozsirenie na 5.2.2 mi po 3 minutach od pustenia Tomorowland začali susedia buchat o steny. Ten zvuk je ohromujúci,a ideálny k filmom
Zobrazujem 201 - 220 zo 375 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...19 Ďalšie »